Varauspalvelu

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7.

Raision Marinan kaikki loputkin laiturit (B, C, D, E ja F) ovat porttien takana 1.4.2021 alkaen, kuten A-laiturikin jo kauden 2020 alusta. Vieraspaikoille D-laituriin paikoille 1-9 on vapaa pääsy. Avaimet ovat lunastettavissa 1.4.2021 jälkeen venetarvikeliike Raisionrannasta (Hahdenniementie 2, Raisio, www.raisionranta.fi) Pantti on 50€/avain. Avainta lunastettaessa on esitettävä varaus maksetusta laituripaikasta. Avaimia on 1 kpl/venepaikka, lisäavaimen tilaus on mahdollista 1.3.2021 jälkeen sähköpostilla: harri.riitamo(at)raisio.fi ( otsikko: LISÄAVAIN )

Vuoden 2021 venepaikkavarauksen aikataulu:

- Voit uusia viime kaudella voimassa olleen paikkasi uudelleen tulevalle kaudelle 1.2.2021 klo 12:00 – 21.2.2021 klo 23:59 (Uudelleen varausjakso)
- Uudelleenvaraajilta vapautuvat paikat sekä paikat joita ei varattu viime kaudella ollenkaan, ovat vapaasti varattavissa 1.3.2021 klo 12:00 jälkeen. (Yleinen varausjakso)
- Voit itse vaihtaa voimassaolevan varauksen venepaikkaasi 1.3.2021 klo 12:00 jälkeen.

Huom! Kohdasta "TEE UUSI VARAUS" voit tehdä uuden varauksen vapaana olevaan paikkaan, silloin kun yleinen varausjakso on käynnissä.
Yleisen varausjakson ollessa käynnissä voit varata sekä vapaita paikkoja että vanhoilta varaajilta vapautuneita (uudelleenvaraamattomia) paikkoja.

Mikäli olet uusimassa edellisen kauden varaustasi, tee se etusivun kohdasta "OMAT VARAUKSESI JA UUDELLEENVARAUS" uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä.
Uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä voit varata viime vuoden paikkasi uudelleen tulevalle, pian alkavalle kaudelle.


Oliko sinulla venepaikka viime vuonna? Ohjeet viime vuoden venepaikan uudelleenvaraukseen.

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

{0}Kirjaudu{1} palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.