Varauspalvelu

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7.

Raision Marinan kaikki laituripaikat ovat porttien takana. Avaimen panttimaksu on 50€/avain, maksetaan Raision kaupungin verkkokauppaan https://verkkokauppa.raisio.fi/tuote-osasto/venesatama/ . Avain on noudettavissa vain todistetta vastaan (kuitti ja henkilöllisyystodistus) huhtikuusta alkaen Venetarvikeliike Raisionrannasta (Hahdenniementie 2, Raisio, www.raisionranta.fi ). Avaimen toimitusaika Raisionrantaan on 14 vrk tilauksesta. Avaimia on 1 kpl/venepaikka, lisäavaimen tilaus on mahdollista 1.4 jälkeen sähköpostilla: harri.riitamo(at)raisio.fi ( otsikko: LISÄAVAIN )

Kesän 2024 venepaikkojen varauksen aikataulu:

- Uudelleenvarausjakso alkaa 5.2.2024 kello 12:00 ja päättyy 25.2.2024 kello 12:00
- Yleinen varausjakso alkaa 4.3.2024 kello 12:00 ja päättyy 31.10.2024 kello 23:59

####### HUOM! VENEEN MITAT TULEE OLLA 0,5m pienemmät pituus- ja leveys suunnassa kuin paikan ilmoitettu koko, koska paikan leveys ilmoitetaan peräpaalun keskeltä keskelle #######

####### Esimerkiksi paikassa, minkä koko on 4,0m*10m, saa olla vene, mikä saa olla leveydeltään korkeintaan 3,5m ja pituudeltaan korkeintaan 9,5m. Väärillä mitoilla tehdyt varaukset tullaan perumaan, ilman rahan palautusta ######


Veneiden talvisäilytyspaikkojen 2024-2025 varauksen aikataulu:

- Alustava aikataulu varauksille tulee olemaan heinä-elokuun vaihteessa
- Uudelleenvarausjakso alkaa kello 12:00 ja päättyy kello 12:00
- Yleinen varausjakso alkaa kello 12:00 ja päättyy klo 11:59

##### OSASSA TALVIPAIKOISTA ON VAATIMUS ETTÄ PAIKKA TULEE OLLA TYHJÄ JA SIIVOTTU 1.6 MENNESSÄ KULUVAA VUOTTA VUOKRAAJAN TOIMESTA , KATSO PAIKAN LISÄTIEDOT #####

Huom! Kohdasta "TEE UUSI VARAUS" voit tehdä uuden varauksen vapaana olevaan paikkaan, silloin kun yleinen varausjakso on käynnissä.
Yleisen varausjakson ollessa käynnissä voit varata sekä vapaita paikkoja että vanhoilta varaajilta vapautuneita (uudelleenvaraamattomia) paikkoja.

Mikäli olet uusimassa edellisen kauden varaustasi, tee se etusivun kohdasta "OMAT VARAUKSESI JA UUDELLEENVARAUS" uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä.
Uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä voit varata viime vuoden paikkasi uudelleen tulevalle, pian alkavalle kaudelle.


Oliko sinulla venepaikka viime vuonna? Ohjeet viime vuoden venepaikan uudelleenvaraukseen.

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

{0}Kirjaudu{1} palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.